Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 250 g | |
---|---|---|
Energi | 675 kJ | 1688 kJ |
Energi | 159 kcal | 398 kcal |
Fett
|
1 g
|
2,5 g
|
Karbohydrat
|
32 g
|
80,0 g
|
Kostfiber |
2,9 g |
7,3 g |
Protein |
5,7 g |
14,3 g |
Salt |
0,01 g |
0,03 g |
Tilberedning
Kok pasta i rikelig vann (1 liter vann og 2 ts salt pr. 100 g pasta). For lite vann under koking fører til sammenklebing. La vannet fosskoke, tilsett farfalle tricolore og kok i 8-10 minutter. Sil av kokevannet (Om ønskelig skyll raskt med varmt vann). Tilsett smør eller olje og server.
Ingredienser
durumhvete, spinat, tomat.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet