Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 100 g | |
|---|---|---|
| Energi | 50 kJ | 50 kJ |
| Energi | 10 kcal | 10 kcal |
Fett
|
0 g
|
0 g
|
Karbohydrat
|
0,1 g
|
0,1 g
|
| Protein |
3 g |
3,0 g |
| Salt |
1,5 g |
1,5 g |
Tilberedning
1. Løs pulveret opp i 5 dl kokende vann.
2. Avkjøl til romtemperatur.
Kabaret: Legg et mønster av f.eks. fisk og skalldyr (eller skinke), egg og grønnsaker i bunnen og sidene på en skål/form.
Hell ca. 1 dl gelé over og la det stivne. Fyll formen med råvarer og gelé etter eget ønske.
3. Settes i kjøleskap for å stivne.
Hvelves på fat før servering.
Før avkjøling kan litt sitron, eddik eller hvitvin tilsettes.
For å få mørk gelé, tilsett 6 dråper sukkerkulør.
Ingredienser
gelatin, salt, gjærekstrakt, sukker, sitronsyre, soyasaus(inneholder glutenfri hvete), maltodekstrin, krydder, hvitløk
Naturens råvarer - godt bevart
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Ja | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet