forbrukerservice-scaled-aspect-ratio-16-9

Forbrukerservice

Orkla Forbrukerservice består av et lite team med dyktige konsulenter som sitter klare for å hjelpe deg med spørsmål, tilbakemeldinger eller andre henvendelser om Orkla Foods Norge sine produkter. Svartiden på forespørsler er på rundt to virkedager.

Kontaktinformasjon

Phone:

22 06 27 90

Mandag-fredag: 09:00-12:00
Vi holder stengt julaften, nyttårsaften og alle røde/helligdager

Hva lurer du på?

Er det noe du lurer på om våre produkter? Trenger du noen gode råd og tips? Fyll ut kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg så raskt vi kan.

Har du kjøpt et produkt som ikke var som forventet? Fyll ut kontaktskjemaet, så skal vi se på saken. Ta gjerne vare på produktet til saken er behandlet – i noen tilfeller ønsker vi å undersøke det nærmere. Jo mer infomasjon som legges ved, som bilder, datomerking og produksjons-/batchkode, dess raskere vil vi kunne hjelpe deg med å behandle saken.

Har du spennende forslag og ideer til nye produkter, eller andre ønsker for vårt sortiment? Kanskje du bare vil dele en tilbakemelding på våre produkter? Send inn tilbakemeldingene dine gjennom kontaktskjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.

Orkla Foods Norge mottar svært mange henvendelser med ønske om støtte til lag, foreninger, organisasjoner og arrangementer. Henvendelser angående sponsing kan sendes inn gjennom kontaktskjemaet. Vi har dessverre ikke mulighet til å svare på alle henvendelser, og tar direkte kontakt i løpet av to til tre uker dersom det er aktuelt med samarbeid.