employees_17-aspect-ratio-16-9

Om oss

Om Orkla Foods Norge

Orkla Foods Norge lager mat og drikke til hele Norge og våre produkter finner du både i dagligvarebutikker og storhusholdningsmarkedet. Vi står bak kjente norske merkevarer som Grandiosa, TORO, Nora, Stabburet og Idun.

Selskapet ble etablert i 2013, som en sammenslåing av Stabburet og Rieber & Søn Norge. Men selv om Orkla Foods Norge er et ungt selskap, har mange av merkevarene våre dype historiske røtter og har vært en del av norsk mattradisjon gjennom flere tiår .

Til sammen er vi over 1000 ansatte fordelt på vårt hovedkontor på Skøyen i Oslo og våre 9 fabrikker som ligger på ulike steder rundt i Norge.

Våre eiere er Orkla Foods Europe som har matvirksomheter i mange land i Norden, Baltikum og Mellom-Europa. Orkla Foods Norge eies igjen av Orkla ASA som er notert på Oslo Børs.

Orkla Foods Europe

Den europeiske matvirksomheten

Selskapene som inngår i Orkla Foods Europe tilbyr kjente lokale merkevarer til forbrukere i Norden, Baltikum og Sentral-Europa. I flere av landene har vi ledende markedsposisjoner i en rekke kategorier, deriblant i dypfryst pizza, ketchup, supper, sauser, påleggsprodukter og ferdigretter. Produktene selges hovedsakelig gjennom dagligvarekanalen, men vi har også sterke posisjoner innenfor storhusholdning, kiosker og bensinstasjoner.

 

Europeiske lokale favoritter

Blant de mange velkjente europeiske merkenavnene i porteføljen er Grandiosa, Toro, Felix, Paulúns, Abba, Kalles, Beauvais, Den Gamle Fabrik, Hamé og Vitana

Les mer på Orklafoods.com