Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 45 g | |
|---|---|---|
| Energi | 1696 kJ | 763 kJ | 
| Energi | 403 kcal | 181 kcal | 
| Fett 
 | 14 g 
 | 6,3 g 
 | 
| Karbohydrat 
 | 62 g 
 | 27,9 g 
 | 
| Protein | 4,9 g | 2,2 g | 
| Salt | 0,94 g | 0,42 g | 
Tilberedning
1.Sett ovnen på varmluft 165°C (ved over- og undervarme 175°C). 
2.Bland lett sammen med slikkepott til en jevn røre: 
   - 1 egg  
   - 1 dl vann  
   - 1 dl flytende margarin (100 g smeltet smør) 
   - Browniesmiks  
3.Fordel røren i en liten langpanne med bakepapir (ca. 20x30 cm).  
4.Stek på midterste rille ca. 25 min.  
5.Avkjøl og del opp i små firkanter. Kaken skal være seig i midten og ha en litt sprø overflate.
Ingredienser
sukker, hvetemel, karamellkrokan med sjokoladeovertrekk 10 %(sukker, invertsukkersirup, kakaosmør, smør, melk, glukosesirup,skummetmelk, kakaomasse, salt, emulgator (solsikkelecitin),surhetsregulerende middel (natriumkarbonat), overflatebehandlingsmiddel(akasiegummi)), fettredusert kakao*, havsalt, hevemiddel (bakepulver(kalsiumfosfat, natriumkarbonat)), kaffe, naturlig aroma, vanillin
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av | 
|---|---|---|---|
| selleri | Nei | ||
| egg | Nei | ||
| fisk | Nei | ||
| gluten 
 | Ja | ||
| melk | Ja | ||
| sennep | Nei | ||
| nøtter | Nei | ||
| peanøtter | Nei | ||
| lupiner | Nei | ||
| bløtdyr | Nei | ||
| sesamfrø | Nei | ||
| skalldyr | Nei | ||
| soya | Nei | ||
| sulfitt | Nei | 
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
 
			 
				