Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
|---|---|---|
| Energi | 670 kJ | 2010 kJ |
| Energi | 160 kcal | 480 kcal |
Fett
|
7,7 g
|
23,1 g
|
Karbohydrat
|
11 g
|
33,0 g
|
| Protein |
11 g |
33,0 g |
| Salt |
0,66 g |
2,0 g |
Tilberedning
1. Sett ovnen på 190 °C (over- og undervarme).
2. Brun 600-800 g kjøttdeig i en gryte. Bruker du kjøttdeig uten tilsatt salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette litt salt under steking. Trekk gryten av varmen. Bland godt inn sausepulver, og tilsett 5 dl vann og 5,5 dl melk. Kok 2 minutter under omrøring.
3. Legg saus og plater lagvis (3 lag plater) i en ildfast form (ca. 20x30 cm). Begynn og avslutt med saus. Strø over 150 g ost. NB! Bruk alle pastaplatene for best resultat.
4. Stek midt i ovnen ca. 30 minutter. La lasagnen hvile i minst 5 minutter før servering.
Server gjerne med brød og frisk salat.
Ingredienser
lasagneplater 65 % (fullkorn durumhvete), tomat 8 %, ostepulver6 % (smelteost (hvitost, salt), skummetmelk),hvetemel, maisstivelse, salt, løk, sukker, aroma, rapsolje, urter,hvitløk, krydder, fargestoff (paprikaekstrakt)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | Spor av | |
|
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
|
melk
|
Ja | ||
|
sennep
|
Nei | Spor av | |
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | Spor av | |
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet