Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 225 g | |
---|---|---|
Energi | 411 kJ | 925 kJ |
Energi | 98 kcal | 221 kcal |
Fett
|
3,5 g
|
7,9 g
|
Karbohydrat
|
14 g
|
31,5 g
|
Protein |
2,5 g |
5,6 g |
Salt |
0,8 g |
1,8 g |
Tilberedning
1.Kok opp 4,5 dl melk, 2 ss smør/margarin og 1 ts salt i en kjele.
2.Ha i potetstappen uten å tine den, og varm opp igjen under omrøring.
3.Trekk kjelen til side og legg på et lokk. La potetstappen hvile i 2 minutter.
Ingredienser
Poteter.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet