Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 350 g | |
---|---|---|
Energi | 598 kJ | 2093 kJ |
Energi | 143 kcal | 501 kcal |
Fett
|
6,1 g
|
21,4 g
|
Karbohydrat
|
12 g
|
42,0 g
|
Protein |
8,9 g |
31,2 g |
Salt |
0,47 g |
1,6 g |
Tilberedning
1. Stek 600 g kjøttdeig.
2. Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle. Tilsett 12 dl vann.
3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 20 minutter. Rør om av og til. Smak til med salt og pepper om du ønsker.
Ingredienser
ris 63 %, tomat 8 %, løk 7 %, brune bønner 6 %, paprika 4 %, olje (raps,solsikke), maisstivelse, salt, hvetemel, aroma, krydder, hvitløk,sukker, fargestoff (ammoniert karamell), gjærekstrakt, bukkehornkløver,syre (sitronsyre).
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet