Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 85 g | |
---|---|---|
Energi | 728 kJ | 619 kJ |
Energi | 174 kcal | 148 kcal |
Fett
|
8,5 g
|
7,2 g
|
Karbohydrat
|
21 g
|
17,9 g
|
Protein |
3,6 g |
3,1 g |
Salt |
0,15 g |
0,13 g |
Tilberedning
Opptining på kjøl i minst 8 timer, eller i romtemperatur 3-4 timer. Deretter hvelves fromasjen forsiktig ut av formen.
Ingredienser
melk, sukker, vann, fløte 5 %, blåbær 2 %, glukose,skummetmelkpulver, mysepulver (fra melk), gelatin,emulgator (E 472b), stabilisator (E 410, E 407, E 440), vaniljeekstrakt,surhetsregulerende middel (E 300, E 330, E 331), vaniljearoma,hyllebærsaft, ekstraherte vaniljefrø, farge (E 160a), aroma.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | Spor av | |
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | Spor av | |
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | Spor av | |
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | Spor av | |
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet