Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 275 g | |
---|---|---|
Energi | 782 kJ | 2151 kJ |
Energi | 189 kcal | 520 kcal |
Fett
|
16 g
|
44,0 g
|
Karbohydrat
|
2 g
|
5,5 g
|
Protein |
9,9 g |
27,2 g |
Salt |
0,31 g |
0,85 g |
Tilberedning
1. Legg 3-4 skinn- og benfrie stykker av laks i en ildfast form. Fisken kan godt være frossen!
2. Tøm 1 beger crème fraîche (3 dl) i en bolle og rør inn posens innhold. Rør inn 3 dl kokende vann.
3. Hell det hele over fisken. Sett formen midt i ovnen ved 200 °C i 30 minutter (25 minutter med tint fisk).
Server med grønnsaker og poteter.
Ingredienser
maisstivelse, salt, fisk (sei), maltodekstrin, hvitløk, løk,gjærekstrakt, sellerirot, urter (gressløk, dill), gulrotekstrakt,sitron, glukosesirup, rapsolje, aroma, krydder, hvitvin.
Helt uten tilsatt palmeolje
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Ja | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Ja | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet