Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 52 g | |
---|---|---|
Energi | 973 kJ | 506 kJ |
Energi | 233 kcal | 121 kcal |
Fett
|
18 g
|
9,4 g
|
Karbohydrat
|
6,4 g
|
3,3 g
|
Protein |
10,7 g |
5,6 g |
Salt |
1,6 g |
0,83 g |
Tilberedning
72 °C.
Maks 60 min i damp ved ca. 80 °C, eller maks 30 min i vann ved ca. 80 °C.
Ca. 20 min i damp ved ca. 80 °C, eller ca. 5 min i vann ved ca. 80° C.
Ingredienser
Svin- og storfekjøtt 65 %, vann, stivelse, dekstrose, krydder,stabilisator (E451, E450), antioksidant (E300), konserveringsmiddel(E250), hydrolysert vegetabilsk protein, aroma.
Røkt med bøkeflis.
Importert fåretarm.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | Spor av | |
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet