Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 250 g | |
---|---|---|
Energi | 465 kJ | 1163 kJ |
Energi | 111 kcal | 278 kcal |
Fett
|
5 g
|
12,5 g
|
Karbohydrat
|
3,6 g
|
9,0 g
|
Kostfiber |
0,1 g |
0,3 g |
Protein |
13 g |
32,5 g |
Salt |
0,4 g |
1,0 g |
Tilberedning
1. Legg 3-4 rå (ikke frosne) kyllingfileter i en ildfast form. Skjær gjerne noen snitt i hver filet for å få mer smak på kyllingen. Store fileter bør deles for å bli gjennomstekt.
2. Bland 2 dl fløte og 3 dl kaldt vann i en bolle og visp inn pulveret. La blandingen svelle 2-3 minutter.
3. Fordel blandingen over filetene og sett formen midt i ovnen ved 200 °C i 30 minutter.
Kontroller at filetene er gjennomstekt før servering.
Server med ris og en grønn salat.
Ingredienser
modifisert potetstivelse, løk, sukker, salt, paprika, proteinekstrakt avsoya, krydder (karri, sort pepper), hønsekjøtt, aroma,ananaskonsentrat, syre (sitronsyre), gjærekstrakt, rapsolje, sitron,glukosesirup, persille, hvitløk.
Helt uten tilsatt palmeolje
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Ja | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet