Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 75 g | |
---|---|---|
Energi | 694 kJ | 521 kJ |
Energi | 166 kcal | 125 kcal |
Fett
|
8,4 g
|
6,3 g
|
Karbohydrat
|
4 g
|
3,0 g
|
Kostfiber |
5,9 g |
4,4 g |
Protein |
16 g |
12,0 g |
Salt |
0,77 g |
0,58 g |
Tilberedning
1. Tin ønsket mengde i romtemperatur 30-60 min. (Tining i mikro anbefales ikke). 2. Smaksett om du vil! Prøv for eksempel å blande inn krydder, urter eller bønner. 3. Form og stek på middels varme til produktet er gjennomstekt. Tips! Kan til og med brukes som vanlig farse. Stek fra fryst tilstand, 14 min i olje på middels varme.
Ingredienser
Vann, soyaprotein 23 %, rapsolje, løk, salt, krydder,epleekstrakt, naturlig aroma, stabilisator (metylcellulose).
Høyt proteininnhold
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Ja | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet