Kremet spinatsuppe

TORO Kremet Spinatsuppe er en fyldig og smakfull suppe med spinat. Suppen blir ekstra god med kokt egg, sprøstekt bacon og en skje créme fraîche. Lett å like, lett å lage.

Grandiosa 4xOst

Grandiosa 4xOst er den perfekte ostepizzaen. Den velbalanserte blandingen av 4 norske kvalitetsoster (Jarlsberg®, Norvegia Fyldig, Norsk Mozzarella og Tine Edamer) gir den ultimate ostesmaken. Sammen med en frisk tomatsaus og den kjente Grandiosa-bunnen er dette en saftig og skikkelig digg pizza.

Meksikansk Tomatsuppe

TORO Meksikansk Tomatsuppe er en fyldig og smaksrik suppe, som smaker godt av chili, jalapeňo og paprika. Tilsett ekstra chili og jalapeňos for ekstra smak, og server gjerne med friske urter. Lett å like, lett å lage.

TORO Lasagne Fullkorn

TORO Lasagne Fullkorn er perfekt når du vil ha en sunnere lasagne for hele familien. Både som noe ekstra godt i hverdagen eller til helgekos. TORO Lasagne Fullkorn kommer med pastaplater laget av 100% durumhvete og en deilig sausmiks. Tilsett kun kjøttdeig, ost, melk og vann. Server gjerne med brød og frisk salat.

Sjokoladekake Langpanne

Saftig TORO Sjokoladekake Langpanne

Hollandaisesaus original

TORO Hollandaise er en klassisk fransk saus og grunnlaget for mange smørsauser – som for eksempel bearnaise. Hollandaisesaus har en mild og kremet smak og passer perfekt til fisk, skalldyr og grønnsaker. Prøv den på nykokt asparges eller til eggs Benedict. Lett å like, lett å lage.

Löksill/Sursild

Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake

Bretagne kyllingsaus

TORO Bretagne kyllingsaus er en av våre mest populære sauser til kylling og lyst kjøtt. Den gode smaken av paprika og hvitløk passer også til fisk og pastaretter. Tilsett gjerne crème fraîche, litt paprika og friske urter. Lett å like, lett å lage.

Senapssill

Sild fra Abba

Sandefjordsmør original

TORO Sandefjordsmør er en tradisjonell norsk saus med smak av sitron og persille, og passer til både kokt og stekt fisk. Den er en selvfølge til laks, men smaker også nydelig til hvit fisk. Tilsett gjerne fersk persille og litt finrevet sitronskall. Lett å like, lett å lage.