Deigemner

Napoli Deigemner er perfekt for deg som ønsker å tilby den ferskeste italienske pizzaen med en personlig vri, uten noen form for bakerikompetanse.

Maxboller i tomatsaus

Maxboller er saftige kjøttboller i en nydelig tomatsaus som gir masse smak. Rask og enkel middag!

Sei mexicana m/tacokrydder & ost sprøbakt

Sprøbakt seifilet med tacokrydret ostefyll

Spagettisaus original

TORO Spagettisaus er en favoritt til alt av pastaretter. Mildt krydret med god tomatsmak er den også et godt utgangspunkt for å lage din egen pastasaus – tilsett for eksempel litt limesaft, ferske urter og finhakket fennikel. Lett å like, lett å lage.

Brun lapskaus

Trondhjems brun lapskaus er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.

Rødspette dobbel, sprøbakt

Sprøbakt rødspettefilet lagt dobbelt

Sodd

Trondhjems Sodd er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.

Tomatsaus

TORO Tomatsaus er en grunnsaus som både passer som den er til pølser og annen kjøttmat, men også som en base for å lage din egen tomatbaserte saus. Tilsett litt fersk chili, timiam og oregano for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage. 

Kirsebærfromasj

Langformfromasj som gir ca. 15 porsjoner

Parisienne fiskesaus til stekt fisk

TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage.