Rødkål

Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!

Jegersaus

TORO Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst. Tilsett crème fraîche istedenfor fløte for en litt syrligere smak. Lett å like, lett å lage.

Hjemmelaget Rødkål

Hemmeligheten med Nora Hjemmelaget Rødkål er tilsetningen av solbærsaft. Smaken er fyldig og frisk.

Kakefyll romsmak

Idun Mors hjemmebakte – kakefyll med romsmak passer utmerket som fyll i kaker som verdens beste, vannbakkels, napoleonskake, rullekake, bløtkake, krumkake og sjokoladekake. Ved siden av dette kan den også brukes til et mangfold av desserter

Pizzabunn m/saus vedfyrt

Forstekt tynnbunnet vedfyrt pizzabunn med saus

Schnitzel panert

Schnitzel av førsteklasses svinekjøtt

Kakefyll vaniljesmak

Idun Mors hjemmebakte kakefyll med vaniljesmak passer utmerket som fyll i kaker og gjærbakst som skolebrød, vannbakkels, napoleonskake, boller, rullekake, hvetesnurrer og sjokoladekake for å nevne noe. I tillegg passer den utmerket til en rekke desserter.

Pastaskruer fusilli fullkorn

Fullkorn pastaskruer

Grandiosa Uten Paprika

Norges favorittpizza med den den klassiske Grandiosasmaken – men uten paprika for dem som liker det best.

Epledrikk

Liva Energi Epledrikk er en ren og god fruktdrikk spesielt utviklet for eldre og syke som trenger ekstra energi. Kan serveres som den er, eller som ingrediens i mellommåltider. Kan oppbevares i romtemperatur før åpning.