Rødkål
Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!
Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!
TORO Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst. Tilsett crème fraîche istedenfor fløte for en litt syrligere smak. Lett å like, lett å lage.
Hemmeligheten med Nora Hjemmelaget Rødkål er tilsetningen av solbærsaft. Smaken er fyldig og frisk.
Idun Mors hjemmebakte – kakefyll med romsmak passer utmerket som fyll i kaker som verdens beste, vannbakkels, napoleonskake, rullekake, bløtkake, krumkake og sjokoladekake. Ved siden av dette kan den også brukes til et mangfold av desserter
Forstekt tynnbunnet vedfyrt pizzabunn med saus
Schnitzel av førsteklasses svinekjøtt
Idun Mors hjemmebakte kakefyll med vaniljesmak passer utmerket som fyll i kaker og gjærbakst som skolebrød, vannbakkels, napoleonskake, boller, rullekake, hvetesnurrer og sjokoladekake for å nevne noe. I tillegg passer den utmerket til en rekke desserter.
Fullkorn pastaskruer
Norges favorittpizza med den den klassiske Grandiosasmaken – men uten paprika for dem som liker det best.
Liva Energi Epledrikk er en ren og god fruktdrikk spesielt utviklet for eldre og syke som trenger ekstra energi. Kan serveres som den er, eller som ingrediens i mellommåltider. Kan oppbevares i romtemperatur før åpning.