Makrellfilet tomat & basilikum

En saftig og knallgod Stabbur-Makrell med smak av tomat og basilikum. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Brun saus original

TORO Brun saus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et godt utgangspunkt for å lage din egen saus. Prøv den til kjøttkaker, karbonade eller pølser. Tilsett 1 ss solbærsaft og 2 ss rømme for en ekstra frisk smak. Lett å like, lett å lage. 

Rømmedressing

Rømmedressing smakssatt med gressløk og hvitløk

Tex-mex lasagne porsjon

Tex-mex porsjonslasagne

Aioli

Idun Aioli er en rund og fyldig mayo med god hvitløksmak – akkurat som aioli skal være.

Makrellfilet

Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Kjøttboller spanske

Spanskekjøttboller med god smak og delikat utseende

Spaghetti à la Capri

En norsk klassiker med cocktailpølser, capriboller og spaghetti i tomatsaus. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.

Kyllingburger panert

Panert kyllingburger med ost

Makrell grovhakket filet i tomatsaus

Grovhakket og ekstra saftig makrellfilet i tomatsaus