Kjøttkakesaus

Vår originale kjøttkakesaus er en favoritt til en tradisjonell kjøttkakemiddag med poteter og erstestuing! TORO kjøttkakesaus passer også utmerket til annet stekt kjøtt og fisk. Tilsett gjerne litt rømme og rørte tyttebær i sausen. Lett å like, lett å lage.

Leverpostei grovere kuvertbeger

Grovere leverpostei med mer smak enn originalen

Tropisk fruktsuppe usukret

Velsmakede dessertsuppe som kan serveres både varm og kald

Mild saus til laks

TORO Mild saus til laks er en smakfull saus som passer til både laks og hvit fisk. Den er mildt krydret for å gi en god base for å lage din egen fiskesaus – tilsett for eksempel hakket persille og kvernet sort pepper. Lett å like, lett å lage.

Leverpostei Grovere porsjon

Stabburet Grovere Leverpostei i praktiske porsjonsbegre, alltid like fersk! Grovere er en smaksvariant til dem som ønsker litt mer smak. Grovere er en mindre finmost postei med litt mer krydder og litt mer smak. Den er saftig og smøremyk, og som originalen naturlig rik på jern.

Nypesuppe usukret

Velsmakede dessertsuppe uten sukker

Blåbærsuppe usukret

Velsmakende dessertsuppe uten sukker

Middagsris med villris boil in bag

TORO Middagsris med villris er en blanding av langkornet parboiled ris – middagsris – og villris. Parboiled ris er behandlet slik at den beholder mer vitaminer og mineraler enn vanlig, hvit ris. Villris er nærmest svart på farge og har en nøtteaktig smak. Blandingen av middagsris og villris kleber ikke, og konsistensen er like god selv ved lengre koking. Egner seg godt til alle typer retter, og gjør middagsretter mer spennende. Lett å like, lett å lage.

Grandiosa glutenfri

Nå kan alle som ikke kan eller ønsker å spise gluten nyte en deilig Grandiosa. Grandiosa Glutenfri er toppet med samme deilige fyll som vår originale Grandiosa og har en glutenfri bunn. Den har fyll av tomatsaus, pizzakjøtt og paprika, og er toppet med Jarlsberg®, som gir pizzaen en helt egen smak. 

Gele m/sitronsmak

Gelepulver