Pariser Rødbeter
Dette er folkefavoritten! Det er en søtere type rødbeter, og smaker friskt av gode, norske kvalitetsrødbeter. Perfekt på brødskiven!
Dette er folkefavoritten! Det er en søtere type rødbeter, og smaker friskt av gode, norske kvalitetsrødbeter. Perfekt på brødskiven!
Persille er velegnet som krydder til både til kalde og varme retter. TORO Krydderiet Persille passer perfekt som dryss på kjøtt, fisk eller grønnsaker eller poteter og som smakstilsetning i sauser, supper og dressinger. Persille passer utmerket til fyll i laks eller ørret som skal helstekes, eller sammen med hvitløk i fylt lammelår. Spesialtips: Spis litt kruspersille for å dempe løk- eller hvitløksånde. Lett å like, lett å lage.
TORO Krydderiet Chilikrydder er en blanding som gir en ekstra piff til eksotiske retter. Den passer også utmerket til stekte poteter, omeletter og i salatdressinger. Lett å like, lett å lage.
Tikka Masala er en mildt krydret indisk kyllingrett med tomat, koriander og ingefær. Esken inneholder ris og miks for marinade og saus. Tilbered med kylling og kokosmelk. Kan tilberedes med creme fraiche i stedet for kokosmelk. Innholdet i esken er vegetarisk.
En søt type sylteagurker. Prøv dem på brødskiven sammen med Stabburet Leverpostei.
Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.
Thai Red Curry er en mildt krydret thaigryte med kokosmelk, kaffirlime og sitrongress. Esken inneholder ris og miks for marinade og saus. Tilbered med kylling, kokosmelk, brokkoli, paprika og sukkererter. Kan tilberedes med creme fraiche i stedet for kokosmelk. Innholdet i esken er vegetarisk.
Dette er Norges mest spiste sylteagurker! De er gode på hamburgere, ved siden av ulike middagsretter og kan gi ekstra smak på brødskiven.
TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.
Folkefavoritten! Norges mest spiste surkål – smaker slik ekte surkål skal smake. Den smaker herlig til både kjøttkaker og pølser.