Fløtesaus paste

Mild og god saus som er perfekt til blant annet stekt kjøtt og vegetarisk mat.

Firkantpizza Taco halvgastronorm

Firkantpizza Taco er ferdigtoppet pizza med en tomatsaus, ost, taco kjøttdeig, løk, rød paprika og toppet med nacho chips.

Finhakket makrellfilet i tomatsaus porsjonspakninger

Den originale Stabbur-Makrell i praktisk porsjonspakning som er perfekt til nista eller på tur.

Kajennepepper malt

Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.

Kantarell- og sjampinjongsaus paste

Klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt og som utgangspunkt for din egen saus

Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

Brun middagssaus paste

Klassisk brun middagssaus

Makrellfilet finhakket i tomatsaus

Finhakket filet i tomatsaus

Tandoori Masala

Masala betyr krydderblanding. Tandoori Masala er en krydderblanding som har fått sitt navn fra den særegne indiske leirovnen «Tandoor». TORO Krydderiet Tandoori Masala gir en syrlig smak. Oftest røres denne krydderblandingen ut i yoghurt før man pensler kjøttet eller fisken. Krydderet kan også strøs direkte på kjøttet. Lett å like, lett å lage.

Hollandaisesaus paste

Klassisk fransk saus som er perfekt til fisk, skalldyr og grønnsaker.