TORO Kit Indisk Tandoori Chicken

Tandoori er en mildt krydret, kremet indisk kyllingrett med spisskummen, hvitløk og ingefær. Esken inneholder ris og miks for marinade og saus. Tilbered med kylling, kokosmelk og grønnsaker. Kan tilberedes med creme fraiche i stedet for kokosmelk. Innholdet i esken er vegetarisk.

Karve hel

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Grandiosa Delux Skinke & Mozzarella

Nye Grandiosa Delux er en helt ny pizzaserie med luftig, saftig og knasende sprø bunn! Grandiosa Delux Skinke & Mozzarella er toppet med saftig skinke, norsk mozzarella, krydderkrem og en skikkelig digg tomatsaus. For mer saftighet, smak og krønsj i hver bit!

Vi ønsker å gjøre det like enkelt å spise mer klimavennlig som å ta seg en Grandis. Det at dette produktet er merket med Klodemerket betyr at pizzaen har et lavt klimaavtrykk i henhold til FNs 1,5 gradersmål for global oppvarming. Les mer om Klodemerket på www.orkla.no/klodemerket.

Bringebærsyltetøy rørte bringebær

Noras Rørte Syltetøy er laget av 80 % sommersøte bringebær, rørt sammen med litt sukker. Syltetøyet er fylt på begere og fryst ned slik at det kan tines hjemme når det skal spises – akkurat slik man gjør med syltetøyet man rører selv. Rett og slett rørende godt!

Løkpulver

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Tikka Masala Gryte

TORO Tikka Masala er en smaksrik gryte inspirert av den indiske retten Tikka Masala med tomat og kokosmelk. Gryten er krydret med blant annet ingefær og koriander og servers med kylling. Smaker også godt sammen med en frisk salat og chutney. Lett å like, lett å lage.

Oksefond

TORO Oksefond er førsteklasses fond laget av utvalgte ingredienser og pakket i praktiske porsjonsbeger. Passer perfekt for å lage hjemmelaget brun saus til kjøttboller, lapskaus, biff-gryter, eller wok med oksekjøtt.

Pizzakrydder

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Potetmos

En veldig god potetmos til storkjøkkenbruk

Lys buljong

Lys buljong i lettoppløselig pulver. Passer perfekt som smaksbase for lyse supper, sauser og gryter. Gir 281 liter ferdig buljong.