Aioli
Idun Aioli er en rund og fyldig mayo med god hvitløksmak – akkurat som aioli skal være.
Idun Aioli er en rund og fyldig mayo med god hvitløksmak – akkurat som aioli skal være.
Sort pepper er umoden frukt fra pepperplanten som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet hel sort pepper brukes i fårikål, i krafter og til sylting. Ellers er sort pepper det vanligste å ha i pepperkvernen og passer ypperlig til biff. Lett å like, lett å lage.
En klassisk fiskesuppe som inneholder blant annet reker, gulrot og potet.
Stabburet Vegetarburger er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt til hele familien enten det er grillfest eller hverdagsmiddag.
Navnet basilikum kommer fra greske basilikos, som betyr kongelig eller mektig. TORO Krydderiet Basilikum passer spesielt godt til alle tomatretter, og dermed også til pizza og pasta. Den kan brukes både i tomatsauser og ostesauser. Basilikum går meget godt sammen med hvitløk. Det kan være verdt å merke seg tipset om å avrunde smaken av basilikum med farin, honning eller sirup i sauser eller marinader. Basilikum egner seg dessuten godt i retter av kylling, kalv og svin, samt i salatdressinger. Tilsett basilikum mot slutten av koketiden. Lett å like, lett å lage.
TORO Miks for ovnsgratinert kylling er en kremet saus med en mild smak av sitron, hvitløk og persille. Blandes og puttes rett i ovnen. Lett å like, lett å lage.
Panert kyllingburger med ost
TORO Risgrøt er en deilig risgrøt laget etter tradisjonell oppskrift, og smaker som hjemmelaget. Toppingpose med sukker og kanel følger også med. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.
Stabburet Vegetarfarse er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt til familiefavorittene taco, pizza, lasagne og alle andre retter du vanligvis ville brukt kjøttdeig
Paprika er mye brukt som farge og smaksgiver til kjøtt, osteretter og grillet kylling. Den brukes også mye til sauser og supper av fisk og skalldyr. La maten grille nesten ferdig før du krydrer med TORO Krydderiet malt paprika. Da får du den ønskede gylne fargen og du unngår at den blir brent. Lett å like, lett å lage.