Kålrabistappe

Kålrabistappemix til storkjøkkenbruk

Laurbærblad hele

Lukten av laurbærblad er aromatisk og karakterisk, og kommer spesielt fram når bladene knuses. Laurbærblad er blitt kjent i all europeisk kokekunst i «bouguet garni» som er en blanding av laurbærblad, persille og timian ved koking av kraft til sauser og supper. Ellers brukers laurbærblad i kokevannet til fisk, er uunnværlig i syltet laks, makrell og velegnet ved koking av kjøtt. TORO Krydderiet Laurbærblad egner seg også godt i marinader. Lett å like, lett å lage.

Risgrøt snarkokt porsjon

Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Lett å like, lett å lage.

Vegetar Vegisterkaker

Plantebaserte vegisterkaker laget på en base av erter og blomkål. Krydret smak av jul.

Lasagneplater

Lasagneplater

Granola Hasselnøtt & Kokos

Bare Bra Granola Hasselnøtt & Kokos er en sprø og smakfull granola helt uten tilsatt sukker. Granolaen smaker ikke bare godt, men er også rik på fiber og laget med kun naturlige råvarer, for å gi deg sunn og god energi gjennom dagen!

Vegetar Falafel

Smaksrike og krydret grønnsaksbaserte falafler laget av kikerter. Passer perfekt til salatbaren, i wrap, til varmretter eller servert med hummus. Helt spiseklare og med høyt innhold av kostfiber!

Pommes friteskrydder

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Vegetar Stekt Burger

Kanskje verdens beste plantebaserte burger – ferdig stekt. En plantebasert burger som er saftig og smaker skikkelig digg. Tilberedning i convection-ovn som gjør det enkelt å servere mange på en gang.

Pepperoni skivet

Speket pepperonipølse i skiver