Middagsris med villris boil in bag

TORO Middagsris med villris er en blanding av langkornet parboiled ris – middagsris – og villris. Parboiled ris er behandlet slik at den beholder mer vitaminer og mineraler enn vanlig, hvit ris. Villris er nærmest svart på farge og har en nøtteaktig smak. Blandingen av middagsris og villris kleber ikke, og konsistensen er like god selv ved lengre koking. Egner seg godt til alle typer retter, og gjør middagsretter mer spennende. Lett å like, lett å lage.

Karri malt

Ordet karri er avledet av det hinduiske ordet «turcurri» og betyr nytelse. Karri er den vanligste krydderblandingen i verden og har sin bakgrunn i det indiske kjøkken. Karri kan bestå av mellom 10 og 35 ingredienser. TORO Krydderiet Karri bør freses i olje eller smør i en godt oppvarmet gryte før den brukes i sauser eller supper. Karri passer godt til kylling, lam og retter av fisk. Krydderet kan brukes også i smaksetting av fiskeboller, ris og asiatiske gryteretter, sauser og dressinger. Lett å like, lett å lage.

Pulled Vegetar

Stabburet Pulled Vegetar er ett 100% plantebasert og glutenfritt alternativ til den populære pulled pork. Produktet passer perfekt på pizza, i wraps, salater, burger eller hva du måtte ønske.

Glutenfri Meksikansk Gryte

TORO Fri Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika er glutenfri og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Serveres gjerne med annet meksikansk tilbehør som salsa, rømme og tortillachips.

Vegan Mayo Base

Idun' Vegan Mayo Base 10kg er en kremet og nøytral vegansk majones laget på erteprotein, som lar kokken bestemme smak og konsistens. Et springbrett for å skape unike og smaksrike plantebaserte måltider.

Peppermix

TORO Krydderiet Peppermix er en god blanding av sort pepper, paprika, allehånde og kajenne. Peppermix er svært anvendelig til det meste av matlaging. Lett å like, lett å lage.

Oregano

Oregano er en viltvoksende plante som trives aller best i middelhavsområdene, men finnes til og med i Norge. Oregano brukes hovedsakelig i pizza og pastaretter, da krydderet passer godt til retter av tomat og ost. TORO Krydderiet Oregano kan også brukes i farseretter og på grillet kjøtt, stekt kylling, svinekjøtt og kalvekjøtt. Oregano egner seg også i en del supper, i retter med lammekjøtt og til sauser til stekt fisk. Lett å like, lett å lage.

Kremet ertestuing

En ekstra smakfull ertestuing laget med grønne erter og selskapserter.

Vegetar Vegisterkaker

Plantebaserte vegisterkaker laget på en base av erter og blomkål. Krydret smak av jul.

Grillkrydder

TORO Krydderiet Grillkrydder passer perfekt til alt stekt og grillet kjøtt. Bland olje og grillkrydder og pensle kjøttet under grillingen eller stekingen. Lett å like, lett å lage.