Deigemner
Napoli Deigemner er perfekt for deg som ønsker å tilby den ferskeste italienske pizzaen med en personlig vri, uten noen form for bakerikompetanse.
Napoli Deigemner er perfekt for deg som ønsker å tilby den ferskeste italienske pizzaen med en personlig vri, uten noen form for bakerikompetanse.
Allehånde kommer opprinnelig fra Vestindia og er tørkede bær fra myrtefamilien. Krydderet er mye brukt i baking, især krydderkaker. TORO Krydderiet Allehånde malt kan også brukes i grønnsakstuinger og i sauser til kjøtt og fisk. Lett å like, lett å lage.
TORO Spagettisaus er en favoritt til alt av pastaretter. Mildt krydret med god tomatsmak er den også et godt utgangspunkt for å lage din egen pastasaus – tilsett for eksempel litt limesaft, ferske urter og finhakket fennikel. Lett å like, lett å lage.
Marinert sildefilet i biter i en fyldig tomatsaus.
Sukkerkulør fremstilles ved karamellisering av sukker. Brukes i saus, suppe og gryte for å gi en innbydende brunfarge.
Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.
TORO Tomatsaus er en grunnsaus som både passer som den er til pølser og annen kjøttmat, men også som en base for å lage din egen tomatbaserte saus. Tilsett litt fersk chili, timiam og oregano for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage.
Nellik har mye duft og aroma. Smaken av TORO Krydderiet malt nellik er varm, fruktig og aromatisk. Nellik brukes i indisk matlaging, kjøttfarser, peppekaker, og krydderkaker. Lett å like, lett å lage.
Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake
TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage.