Cookies double chocolate

TORO Cookies Double Chocolate er saftige og myke cookies med deilig smak av hvit og mørk sjokolade. Den er seig i midten og har en deilig sprø overflate. Perfekt til store og små anledninger som bursdag, dessert eller helgekos. Tilsett kun egg og olje og bland sammen. TORO Cookies double chocolate gir ca. 16 cookies.

Raspeballer

TORO Raspeballer er norsk mattradisjon som passer til saltet fårekjøtt, pølse og bacon – gjerne med TORO Kålrabistappe til. Lett å like, lett å lage.

Grovhakket makrellfilet i tomatsaus porsjonspakninger

Den originale Stabbur-Makrell i praktisk porsjonspakning som er perfekt til nista eller på tur. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Kremet sjokoladeglasur

En nyhet fra TORO! TORO Kremet sjokoladeglasur er en kremet sjokoladeglasur med mild og barnevennlig smak av lys sjokolade. Tilsett kun smør og vann og bland sammen. Passer perfekt som topping til muffins, sjokoladekake eller som kakefyll. TORO Kremet sjokoladeglasur er enkel å forme så her er det kun fantasien som setter grenser på pynten.

Makrell grovhakket filet i tomatsaus

Grovhakket og ekstra saftig makrellfilet i tomatsaus

Brownies Salt Karamell

TORO Brownies Salt Karamell er en saftig brownies med knasende biter av salt karamell. Kaken passer perfekt som dessert eller som kos til kaffen og gir 12-14 kakestykker.

BigOne BBQ Chicken

BigOne BBQ Chicken er en skikkelig digg amerikansk pizza! Toppet med saftig marinert kylling, rødløk, og masse digg BBQ-saus. Bunnen er pannebakt, hvilket gjør den tykk, luftig og sprø – akkurat som amerikansk pizza skal være!

Glutenfri hvit saus

TORO Fri Hvit saus er den glutenfrie varianten av vår klassiske, hvite saus.

BigOne Cheese

BigOne Cheese er en American Style ostepizza med mengder av ost! Toppet med tre ulike oster; Mozzarella, Cheddar og Fyldig Norvegia, for en overlegen ostesmak! Bunnen er pannebakt, hvilket gjør den tykk, luftig og sprø – akkurat som amerikansk pizza skal være!

Havrebrød glutenfri

TORO Fri Havrebrød er en bakemiks til glutenfritt havrebrød. I tillegg til bakemiksen trenger du 1/2 pk gjær og 5 dl vann.