Kjøttkaker grove
Grove kjøttkaker
Grove kjøttkaker
Aspik er en klar gele laget av buljong. Brukes til kabaret, mousse og glasering. Lett å like, lett å lage
Smaksfull gryte rik på garnityr
Blanding av rosiner og ferdighakkede mandler
Vi i TORO har produsert buljong siden 1946. Brukes som kraftgrunnlag i saus, suppe og gryte. Lett å like, lett å lage.
Sprøbakt rødspettefilet av sammensatte biter filet med reke- og dillfyll
Rødkål med stort kutt og frisk smak
Gimsøy Eddik Essens 35% kan brukes til å lage Bordeddik 5 % og Sylteeddik 7 %, og blir av mange også anvendt som ugressmiddel.
Bordeddik 5 %: Bland 1 del produkt med 6 deler kaldt, kokt vann.
Sylteeddik 7 %: Bland 1 del produkt med 4 deler kaldt, kokt vann.
Ugressmiddel: Bland 1 del produkt med 2 deler vann.
God gammeldags buljong
Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!