Grovhakket makrellfilet
En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.
En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.
Rå og panert enkel rødspettefilet
En mild allround-dressing med persille, dill og paprika.
Appelsingelé – en frisk og sødmefull dessert med enkel og rask tilberedning.
Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.
TORO Pizzabunn Italiensk er laget av Tipo 00 mel som gir en ekstra sprø og luftig bunn. Passer til to tynne langpannepizza, eller fire runde porsjonspizza. Lett å like, lett å lage.
Nugatti Crisp inneholder knasende spør crispkuler samtidig som produktet opprettholder den gode smaken til Nugatti Original. Nugatti har vært på markedet siden 1969, og er nordmenns klare favoritt på skiva.
En kremet og smaksrik soppsuppe med sjampinjong og kantarell.
Stabburet Kyllingpostei er en mild postei av kylling. Nøkkelhullsmerket viser at denne posteien er et godt alternativ. Kyllingposteien er, som alle de andre posteiene fra Stabburet, naturlig rik på jern.
Nugatti Air er myk og luftig. Den er basert på samme oppskrift som originalen, men har blitt oppkremet med luftbobler. Dette gjør at den får en spennende konsistens og en unik smaksopplevelse, samtidig som den blir ekstra smøremyk og derfor perfekt også som glasur eller til baking.