Juleansjos

Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.

Tyttebærsyltetøy rørte tyttebær

Noras Rørte Syltetøy er laget av sommersøte bær, rørt sammen med litt sukker. Syltetøyet er fylt på begere og fryst ned slik at det kan tines hjemme når det skal spises – akkurat slik man gjør med syltetøyet man rører selv. Rett og slett rørende godt!

Calzone m/pepperoni

Stenovsbakt calzone med pepperoni

Stabburet Kebab Supreme

Strimlet kebabkjøtt.

Spinatsuppe

En kremet og fyldig suppe med god smak av spinat.

Squeezy Bringebærsyltetøy

Nora flaskesyltetøy gir deg den kjente, gode smaken av Nora syltetøy på en praktisk spruteflaske. Den er enkel å ha med på tur og er lett for barna å håndtere. Dette syltetøyet er helt uten klumper og er dermed barnas favoritt!

Aspargessuppe

En kremet suppe med mild og god smak av asparges.

FUN Light Husholdningssaft

En sukkerfri og fristende tørsteslukker som tilfører smak og glede til enhver anledning. Den kjente og kjære husholdningssaften, men i en sukkerfri variant

Tomtebrygg

Må lages i god tid før jul, og det tar omtrent 2 uker. Følg bruksanvisningen på flasken nøye. En liten flaske med Tomtebrygg gir ca. 20 liter ferdig brygg.

Hakkebøff grønnere

Stor, tykk og grovkvernet «kjøttkake» med 25% grønnsaker