Kålrabistappe

Den originale kålrabistappen siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt.TORO Kålrabistappe er den originale siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt. Tilsett gjerne litt kraft kjøttet. Lett å like, lett å lage. 

Peppermakrell i rapsolje

Stabbur-Makrell Peppermakrell i rapsolje har en tydelig smak av røkt makrell, krydret med grovkvernet pepper, og er varianten vår med mest fisk og omega-3.

Pizzabunn

TORO Hjemmelget pizzabunn er en ferdig melmiks til en langpannepizza. Trenger kun å tilsette vann. Ferdig pizza på 25 minutter. Passer godt sammen med TORO Pizzafyll. Perfekt til helgekos med hele familien. Lett å like, lett å lage.

Seiloins m/sitronpepper forstekt

Delikate loins – det beste på fileten – med sitronpepret, myk panering

Rømmedressing kuvert

Rømmedressing smakssatt med gressløk og hvitløk.

Sjokolademousse kaldrørt

Luftig og lettvint mousse

Makrellfilet Grovhakket i salsa

Like sunn som originalen, bare ekstra mye smak. Som alle våre grovhakkede varianter er Grovhakket filet i salsa ekstra enkel å smøre på skiva. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.

Seibiff m/løk forstekt

Vår stolthet! Seifilet av toppkvalitet, brettet og håndvendt i mel

Lammesaus med urter & rødvin

TORO Lammesaus med urter og rødvin er en perfekt følgesvenn til alt av lammekjøtt – krydret med rosmarin, timian og tilsatt rødvin. Passer også utmerket til kylling. Hev smaken ved å tilsette litt av stekesjyen til slutt. Lett å like, lett å lage.

Panna cotta

Fløtepudding med vanilje