Pizzabunn rustikk m/saus

Pizzabunn Rustikk er luftig og saftig med lukt og smak av rykende ferskt bakverk. Bunnen er forstekt og kommer ferdig toppet med tomatsaus som gjør at du enkelt kan servere restaurantpizza av høy kvalitet, raskt og effektivt, og med likt resultat hver gang til dine kunder.

Kantarell- & sjampinjongsaus

TORO Kantarell og sjampinjongsaus er en klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet. Tilsett litt blåmuggost for en mer pikant smak. Lett å like, lett å lage.

Lett bearnaisesaus

TORO Lett bearnaisesaus har 75 % færre kalorier enn vår originale bearnaisesaus. Passer perfekt til biff og lyst kjøtt – gjerne med en grønn salat til. Finhakk gjerne noe fersk estragon og ha i sausen. Lett å like, lett å lage.

Pizzabunn u/saus amerikansk

Amerikansk pizzabunn 40cm uten saus er en ny pizza med hevet bunnkvalitet. Bunnen har et luftig og saftig bakverk med sprø skorpe.

Betasuppe

En norsk klassiker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn.

TORO grove havrevafler

TORO Grove havrevafler nå helt uten tilsatt sukker

Sandefjordsmør

Saus i lettoppløselig pulver

Tomat- & pølsegryte

TORO Tomat- & pølsegryte er en kremet, tomatisert gryte med gulrot og brekkbønner og er ofte barnas favoritt. Passer best med pølser, men kan også serveres med kjøttboller. Gryten kan enkelt brukes som pølsegrateng i ovnen ved å tilsette kokt pasta og strø over revet ost. Lett å like, lett å lage

Lys buljong Aspik gelé

Aspik er en klar gele laget av buljong. Brukes til kabaret, mousse og glasering. Lett å like, lett å lage

Bearnaisesaus økonomi

Saus i lettoppløselig pulver