Kålrabistappe
Kålrabistappemix til storkjøkkenbruk
Kålrabistappemix til storkjøkkenbruk
Hele Norges favorittgløgg! En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.
Lukten av laurbærblad er aromatisk og karakterisk, og kommer spesielt fram når bladene knuses. Laurbærblad er blitt kjent i all europeisk kokekunst i «bouguet garni» som er en blanding av laurbærblad, persille og timian ved koking av kraft til sauser og supper. Ellers brukers laurbærblad i kokevannet til fisk, er uunnværlig i syltet laks, makrell og velegnet ved koking av kjøtt. TORO Krydderiet Laurbærblad egner seg også godt i marinader. Lett å like, lett å lage.
Hele Norges favorittgløgg! En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.
Lasagneplater
En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.
Skikkelig digge, plantebaserte nuggets, basert på erteprotein. Utsiden er sprø og crunchy, innsiden saftig og smakfull.
Smaksrike, plantebaserte boller laget av erteprotein. Helt spiseklare og perfekt til salatbaren, i bowls, med pasta og mye mer!
TORO Hvit saus er en grunnsaus med stort bruksområde. Den passer perfekt som saus til fiskeboller eller fiskekaker, men også som bechamelsaus i lasagne eller som en base for din egen fiskesaus. Tilsett en eggeplomme like før servering for en fyldigere saus. Lett å like, lett å lage.
Smaksrikt krydder av god kvalitet