Allehånde malt

Allehånde kommer opprinnelig fra Vestindia og er tørkede bær fra myrtefamilien. Krydderet er mye brukt i baking, især krydderkaker. TORO Krydderiet Allehånde malt kan også brukes i grønnsakstuinger og i sauser til kjøtt og fisk. Lett å like, lett å lage.

Glutenfri Jegergryte

TORO Fri Glutenfri Jegergryte med sjampinjong og tyttebær er en klassiker, nå også i glutenfri variant! Den kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Serveres med potetmos, dampede grønnsaker og tyttebær.

Sukkerkulør

Sukkerkulør fremstilles ved karamellisering av sukker. Brukes i saus, suppe og gryte for å gi en innbydende brunfarge.

Pasta Classico familiepakning

TORO Pasta Classico er en pastarett med kremet tomatsaus og urter, laget etter italiensk oppskrift. Retten inneholder pasta og tomatsaus krydret med basilikum, hvitløk, oregano og rosmarin. En populær pastarett for hele familien! Lett å like, lett å lage.

Nellik malt

Nellik har mye duft og aroma. Smaken av TORO Krydderiet malt nellik er varm, fruktig og aromatisk. Nellik brukes i indisk matlaging, kjøttfarser, peppekaker, og krydderkaker. Lett å like, lett å lage.

Husholdningssaft u/tilsatt sukker

Nora Husholdningssaft Uten Tilsatt Sukker er en fruktig, fyldig og sødmerik saft laget på druer, epler og jordbær. Dette er saften for den som vil eller må redusere sukkerinntaket, men samtidig beholde den gode smaken.

Sukker & kanel kuvert

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Mac'n Cheese familiepakning

TORO Mac’n Cheese er en pastarett med kremet og smakfull ostesaus med milde smaker av cheddar og parmesan. Mac’n Cheese er en amerikask klassiker og en populær pastarett for hele familien! Server gjerne med litt eksta revet ost. Lett å like, lett å lage.

Muskatnøtt malt

Muskat var et verdsatt krydder i middelalderen, og et halvt kilo var på 1300-tallet like mye verdt som tre sauer eller en ku. TORO Krydderiet Muskat passer fint i hvite sauser, fiskegrateng, fiskefarser, potetmos og farser av kjøtt. I husholdningen ellers er muskatnøtt naturlig å bruke i kålstuing, grønnsakstuinger, potetmos og i fisk- og kjøttsauser. Muskatnøtt er uunnværlig i bechamelsausen til lasagne. Prøv gjerne revet muskatnøtt over smørstekt spinat, perfekt til grillet fisk. Lett å like, lett å lage.

Deigemner

Napoli Deigemner er perfekt for deg som ønsker å tilby den ferskeste italienske pizzaen med en personlig vri, uten noen form for bakerikompetanse.