Sursildkrydder

For deg som liker å lage sursilden selv er TORO Krydderiet Sursildkrydder den ideelle krydderblandingen. Den består av sort pepper, sennepsfrø, nellik og allehånde, og gir den helt riktige smaken av god hjemmelaget sursild. Lett å like, lett å lage.

Spagettisaus original

TORO Spagettisaus er en favoritt til alt av pastaretter. Mildt krydret med god tomatsmak er den også et godt utgangspunkt for å lage din egen pastasaus – tilsett for eksempel litt limesaft, ferske urter og finhakket fennikel. Lett å like, lett å lage.

Ingefær malt

Ingefær er et aromatisk krydder med karakteristisk smak, som er godt kjent fra det asiatiske kjøkken. TORO Krydderiet Malt ingefær passer godt i marinader for svin, kylling og and. Krydderet er også mye brukt i bakverk, pepperkaker, ingefærnøtter, honning kake, og krydderkaker. Lett å like, lett å lage.

Tomatsaus

TORO Tomatsaus er en grunnsaus som både passer som den er til pølser og annen kjøttmat, men også som en base for å lage din egen tomatbaserte saus. Tilsett litt fersk chili, timiam og oregano for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage. 

Idun Tomatketchup

Idun Tomatketchup er proppfull av tomater og helt uten konserveringsmidler. Idun bruker faktisk 2 kilo tomater til 1 kilo Tomatketchup. Det høye innholdet av solmodne tomater er hemmeligheten bak den friske, gode Tomatketchupsmaken og den unike konsistensen som gjør at Idun Tomatketchup ligger perfekt på pølsa. Hele Norges favoritt siden 1960.

Vaniljestang

Vanilje kommer fra vaniljeplanten, som tilhører orkideslekten. Vanilje er en klassisk smak i dessert og bakverk. TORO Krydderiet Vaniljestang er en selvfølge i karamellpudding, creme brule, vaniljeis og vaniljekrem. For mest mulig smak bør hele vaniljestangen brukes; snitt vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og bruk begge deler. TORO krydderiets vaniljestenger er spesielt håndplukket for det norske markedet. Lett å like, lett å lage.

Parisienne fiskesaus til stekt fisk

TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage. 

Oksekraft paste

Pastøs oksekraft som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase og smakstilsetter til supper, sauser og gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 70 liter ferdig kraft.

Muskatnøtt hel

Muskat var et verdsatt krydder i middelalderen, og et halvt kilo var på 1300-tallet like mye verdt som tre sauer eller en ku. TORO Krydderiet Muskat passer fint i hvite sauser, fiskegrateng, fiskefarser, potetmos og farser av kjøtt. I husholdningen ellers er muskatnøtt naturlig å bruke i kålstuing, grønnsakstuinger, potetmos og i fisk- og kjøttsauser. Muskatnøtt er uunnværlig i bechamelsausen til lasagne. Prøv gjerne revet muskatnøtt over smørstekt spinat, perfekt til grillet fisk. Lett å like, lett å lage.

Timian hel

Timian er en krydderurt med aromatisk smak og lukt. Navnet er avledet av det greske ordet for mot, «thymos». Timian kan gjerne koke lenge da den trenger tid på å frigi sin smak. TORO Krydderiet Timian kan brukes i farseretter og passer spesielt godt til vilt, lam, okse og kylling. Timian er uunnværlig i ertesuppen og passer godt til tomatsauser. Lett å like, lett å lage.