Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

Solbærtoddy

TORO Rett i koppen Solbærtoddy er en smaksrik klassiker. Drikken har en tradisjonell og god smak av solbær og krydder. Solbærtoddy passer perfekt foran peisen eller som varm drikke på tur.

Kylling- & kalkunnuggets panert

Saftige kyllingbiter med sprø panering

Spesialmajones

Tidligere Denja Spesialmajones har nå blitt Idun Spesialmajones med ny og bedre resept!

Idun Spesialmajones er utviklet slik at du enkelt kan lage tilbehør og dressinger med din egen signatur!

Appelsinmarmelade

Fru Bennett's appelsinmarmelade er en typisk engelsk appelsinmarmelade, med den klassiske, bitre smaken akkurat slik som en ekte engelsk marmelade skal være.

Kalkunsteaklet m/ost panert

Saftig og mørt kalkunkjøtt med sprø panering og ost på innsiden

Oregano hel

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Steaklet m/ost panert

Steaklet laget av svinekjøtt med saftige ostebiter.

Løk sprøstekt

Enten det er til pølsa, hamburgeren eller til brødskiva vil PS sprøstekt løk løfte smaksopplevelsen!

Karamellsaus ferdig

Tyktflytende dessertsaus med mange bruksområder