Potetmos med kjøtt
TORO Rett i koppen Potetmos med kjøtt gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Et tradisjonelt og smaksrikt mellommåltid!
TORO Rett i koppen Potetmos med kjøtt gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Et tradisjonelt og smaksrikt mellommåltid!
Søtpålegg til bruk på skiven eller i bakverk
Toro Chili Bearnaisesaus er en spicy saus som slekter på storfavoritten TORO Bearnaise. Den er tilsatt et hint av spicy chili, men smaken er fortsatt tilpasset norske ganer. Sausen er perfekt til biff, stekt eller grillet kjøtt og fisk. Tilsett gjerne litt stekesjy fra stekepannen etter du har stekt kjøttet. Lett å like, lett å lage.
Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.
TORO Rett i koppen Pasta Bolognese gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten.
Banos er et bananpålegg laget med ferske bananer og som har lange tradisjoner helt fra 1930 tallet.
Sunda er et av de første søtpåleggene som ble lansert i Norge i 1930. Det er tradisjonsrikt søtpålegg med smak av honning som mange har vokst opp med. Den søte og milde smaken har vært og er en favoritt gjennom generasjoner.
Nora Husholdningserter har en frisk og søt smak med en antydning av salt. Passer perfekt som tilbehør til hverdagsmiddagene.
TORO Rett i koppen Gulrotsuppe gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man er litt sulten og vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Varm, spis og nyt!
Nora Selskapserter er små erter med en frisk, søt smak med en antydning av salt. Ertene er møre og gode til blant annet stek, koteletter, fisk og kylling. Eller i salat og risotto.