Kjøttboller
Tradisjonelle kjøttboller med god smak og delikat utseende
Tradisjonelle kjøttboller med god smak og delikat utseende
Trondhjems Erter, kjøtt og flesk er en rask, enkel og velsmakende middag laget av gode råvarer.
Grove kjøttkaker
Formfett, unngå fastbrenning på former og på plater.
TORO Betasuppe er en klassisker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn. Tilsett gjerne litt pølser eller annet godt du har hjemme for en egen vri, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.
Blanding av rosiner og ferdighakkede mandler
Pizzasaus med 99 % tomater
Grandiosa 4xOst er den perfekte ostepizzaen. Den velbalanserte blandingen av 4 norske kvalitetsoster (Jarlsberg®, Norvegia Fyldig, Norsk Mozzarella og Tine Edamer) gir den ultimate ostesmaken. Sammen med en frisk tomatsaus og den kjente Grandiosa-bunnen er dette en saftig og skikkelig digg pizza.
Gimsøy Eddik Essens 35% kan brukes til å lage Bordeddik 5 % og Sylteeddik 7 %, og blir av mange også anvendt som ugressmiddel.
Bordeddik 5 %: Bland 1 del produkt med 6 deler kaldt, kokt vann.
Sylteeddik 7 %: Bland 1 del produkt med 4 deler kaldt, kokt vann.
Ugressmiddel: Bland 1 del produkt med 2 deler vann.
En smakfull, klar grønnsaksuppe med grønnsaker som purre, gulrot og brekkbønner