Gløggmix mandler & rosiner

Blanding av rosiner og ferdighakkede mandler

Kirsebærkompott

Nora Hjemmelaget Kirsebærkompott er en serveringsklar og smakfull dessert. Den smaker utmerket med krem, fløte, is eller vaniljesaus. Den er god både varm og kald!

Brun saus original

TORO Brun saus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et godt utgangspunkt for å lage din egen saus. Prøv den til kjøttkaker, karbonade eller pølser. Tilsett 1 ss solbærsaft og 2 ss rømme for en ekstra frisk smak. Lett å like, lett å lage. 

Eddikessens Klar 35%

Gimsøy Eddik Essens 35% kan brukes til å lage Bordeddik 5 % og Sylteeddik 7 %, og blir av mange også anvendt som ugressmiddel.

Bordeddik 5 %: Bland 1 del produkt med 6 deler kaldt, kokt vann.

Sylteeddik 7 %: Bland 1 del produkt med 4 deler kaldt, kokt vann.

Ugressmiddel: Bland 1 del produkt med 2 deler vann.

Jordbær & Rabarbra Kompott

Nora Hjemmelaget Jordbær & Rabarbra Kompott er en serveringsklar og smakfull dessert. Den smaker utmerket med krem, fløte, is eller vaniljesaus! Jordbær & Rabarbra Kompott er også godt som fyll i kaker og paier.

Kjøttdeig taco

Singelfryst stekt tacokjøttdeig

Sjysaus original

TORO Sjysaus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et perfekt utgangspunkt for å lage din egen saus. Sjysaus passer godt til biff, stek og koteletter – hev gjerne smaken ved å tilsette litt av stekesjyen før servering. Lett å like, lett å lage. 

Eddikessens Klar

Eddikessens klar.

Cappuccinofromasj

Langformfromasj som gir ca. 15 porsjoner

Skinkebiter

Singelfryst pizzaskinke