Tomtebrygg
Må lages i god tid før jul, og det tar omtrent 2 uker. Følg bruksanvisningen på flasken nøye. En liten flaske med Tomtebrygg gir ca. 20 liter ferdig brygg.
Må lages i god tid før jul, og det tar omtrent 2 uker. Følg bruksanvisningen på flasken nøye. En liten flaske med Tomtebrygg gir ca. 20 liter ferdig brygg.
Hot Chili saus kan brukes som den er men kan også gjerne bruker som smaksforsterker eller base til saus/dressinger
Vår signaturdressing til pizza – laget på rømme med deilig krydder som passer perfekt til all slags pizza!
TORO Brun saus med løk er en smakfull og klassisk saus som passer perfekt til kjøttretter som karbonader, kjøttkaker, stek og pølser. Tilsett 1/2 dl rømme og 2 ss rørte tyttebær for en mer kremet og frisk saus. Lett å like, lett å lage.
Eddikessens brun.
En norsk middagsklassiker med cocktailpølser, capriboller og spaghetti i tomatsaus. Rask, enkel og god middag!
En variant av klassisk Idun ketchup – sterk og med tydelig preg av chili og fortsatt proppfull av tomater
TORO Brun saus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et godt utgangspunkt for å lage din egen saus. Prøv den til kjøttkaker, karbonade eller pølser. Tilsett 1 ss solbærsaft og 2 ss rømme for en ekstra frisk smak. Lett å like, lett å lage.
Stabburet Pizza Pepperoni er en smakfull pizza som er rikelig toppet med pepperoni av storfe, runde og skivet, og norsk edamerost.
Idun Aioli er en rund og fyldig mayo med god hvitløksmak – akkurat som aioli skal være.