Tomtebrygg

Må lages i god tid før jul, og det tar omtrent 2 uker. Følg bruksanvisningen på flasken nøye. En liten flaske med Tomtebrygg gir ca. 20 liter ferdig brygg.

Hot chili saus

Hot Chili saus kan brukes som den er men kan også gjerne bruker som smaksforsterker eller base til saus/dressinger

Pizzadressing

Vår signaturdressing til pizza – laget på rømme med deilig krydder som passer perfekt til all slags pizza!

Brun saus med løk

TORO Brun saus med løk er en smakfull og klassisk saus som passer perfekt til kjøttretter som karbonader, kjøttkaker, stek og pølser. Tilsett 1/2 dl rømme og 2 ss rørte tyttebær for en mer kremet og frisk saus. Lett å like, lett å lage. 

Eddikessens Brun

Eddikessens brun.

Spaghetti à la Capri

En norsk middagsklassiker med cocktailpølser, capriboller og spaghetti i tomatsaus. Rask, enkel og god middag!

Tomatketchup chili

En variant av klassisk Idun ketchup – sterk og med tydelig preg av chili og fortsatt proppfull av tomater

Brun saus original

TORO Brun saus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et godt utgangspunkt for å lage din egen saus. Prøv den til kjøttkaker, karbonade eller pølser. Tilsett 1 ss solbærsaft og 2 ss rømme for en ekstra frisk smak. Lett å like, lett å lage. 

Pizza Pepperoni

Stabburet Pizza Pepperoni er en smakfull pizza som er rikelig toppet med pepperoni av storfe, runde og skivet, og norsk edamerost.

Aioli

Idun Aioli er en rund og fyldig mayo med god hvitløksmak – akkurat som aioli skal være.