Pizzasaus Italiensk Type
Idun Pizzasaus med italiensk vri
Idun Pizzasaus med italiensk vri
Porsjonsfromasj i beger
Porsjonsfromasj i beger
Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike frukter eller rød saus.
Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsmiddag. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike frukter eller rød saus.
Geisha grøtris er rundkornet ris som gir den ekte, gode risengrynsmaken. Server med kanel, sukker og smørøye!
Navnet Garam Masala betyr «sterke krydder», og er en av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Den brukes i de fleste grønnsak- og kjøttretter som krever sterk smak. TORO Krydderiet Garam Masala er et aromatisk og smaksrikt krydder med tydelig karakter av kardemomme og spiskummin. Garam Masala tilsettes på slutten av koketiden. Man drysser den over maten slik at lukten blander seg med dampen fra maten og krydderaromaen trekker inn i retten. Lett å like, lett å lage.
Flytende flerumettet matfett
Spisskummen er i nær slekt med karve. Spisskummen brukes spesielt mye i det indiske kjøkken, både i ren form og i krydderblandinger. TORO Krydderiet Spisskummen passer godt til både rødt og hvitt kjøtt og kan med fordel kombineres med hvitløk. Tilsett gjerne litt ekstra spisskum til f.eks Taco eller Tandorikylling. Lett å like, lett å lage.
Smaksrikt krydder av god kvalitet