Ansjosfilet
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
Sjokoladedrikk på 1,2,3
En allsidig kakemiks tilpasset en gastronormform – gjør det enkelt å sette sitt eget preg på kakene!
Lys buljong i lettoppløselig pulver. Passer perfekt som smaksbase for lyse supper, sauser og gryter. Gir 56 liter ferdig buljong.
Koriander er meget aromatisk, og smaken kan beskrives som en blanding av appelsin, sitron og salvie. TORO Krydderiet Koriander er velegnet i farseretter av kjøtt, eksempelvis hjemmelagde kjøttkaker. Ellers er koriander mest kjent for å være en unnværlig ingrediens i karriblandinger. Koriander brukes svært mye i asiatiske retter. Lett å like, lett å lage.
TORO Fiskebuljong inneholder norsk fisk og har en ren og god fiskekraftsmak. Buljongen egner seg godt i fisk- og sjømatretter som fiskesuppe, fiskegryte og sauser til fisk. Lett å like, lett å lage
Pastøs kjøttglace av kalv som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase eller smakstilsetter til supper, sauser eller gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 50 liter ferdig glace.
Pastøs kjøttglace av okse som er lett å dosere og justere. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 80 liter ferdig glace.
Ingefær er et aromatisk krydder med karakteristisk smak. Krydring med ingefær kjenner vi best fra asiatisk mat. TORO Krydderiet hel ingefær skrelles og rives eller hakkes til bruk som smaksetter i sauser, marinader, chutney og wok. Lett å like, lett å lage.
TORO Fri Glutenfri Jegergryte med sjampinjong og tyttebær er en klassiker, nå også i glutenfri variant! Den kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Serveres med potetmos, dampede grønnsaker og tyttebær.