Urter i olje provence
Pure av basilikum, persille, merian, timian, rosmarin og salvie i olje
Pure av basilikum, persille, merian, timian, rosmarin og salvie i olje
Pure av fersk basilikum, hvitløk, havsalt, parmesan, pinjekjerner og olje
Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage rislapper og server med syltetøy. Snarkokt RisenGrøt fra TORO er rask å tilberede med kun 5 min. koketid. Lett å like, lett å lage.
Pure av frisk basilikum, havsalt og solsikkeolje
Norges første Tomatketchup med Nøkkelhullsmerket! Verken tilsatt sukker eller kunstig søtning. Inneholder 68% mindre sukkerarter og 58% mindre salt enn gjennomsnittet for ketchup, og jeg er selvfølgelig helt uten konserveringsmiddel. Smaken er naturligvis litt mindre søt, men ekstra søte og solmodne tomater sikrer gode smaken av Idun Tomatketchup.
Stabburet Vegetarburger er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt til hele familien enten det er grillfest eller hverdagsmiddag.
Panert kyllingburger med ost
Ansjos klar til bruk, både på skiven, i buffeten og i matlaging
Stabburet Vegetarfarse er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt til familiefavorittene taco, pizza, lasagne og alle andre retter du vanligvis ville brukt kjøttdeig
Koriander er meget aromatisk, og smaken kan beskrives som en blanding av appelsin, sitron og salvie. TORO Krydderiet Koriander er velegnet i farseretter av kjøtt, eksempelvis hjemmelagde kjøttkaker. Ellers er koriander mest kjent for å være en unnværlig ingrediens i karriblandinger. Koriander brukes svært mye i asiatiske retter. Lett å like, lett å lage.