Hamburger basic

En robust hamburger med 81 % storfekjøtt

Middagsris med villris boil in bag

TORO Middagsris med villris er en blanding av langkornet parboiled ris – middagsris – og villris. Parboiled ris er behandlet slik at den beholder mer vitaminer og mineraler enn vanlig, hvit ris. Villris er nærmest svart på farge og har en nøtteaktig smak. Blandingen av middagsris og villris kleber ikke, og konsistensen er like god selv ved lengre koking. Egner seg godt til alle typer retter, og gjør middagsretter mer spennende. Lett å like, lett å lage.

Spisskummen malt

Spisskummen er i nær slekt med karve. Spisskummen brukes spesielt mye i det indiske kjøkken, både i ren form og i krydderblandinger. TORO Krydderiet Spisskummen passer godt til både rødt og hvitt kjøtt og kan med fordel kombineres med hvitløk. Tilsett gjerne litt ekstra spisskum til f.eks Taco eller Tandorikylling. Lett å like, lett å lage.

Hamburger halal

En saftig halal hamburger med ren kjøttsmak og høy kjøttandel

Hamburger original

Den originale hamburgeren som har satt standarden i markedet. Hamburgeren har saftig og ren kjøttsmak, og høy kjøttandel.

Kjøtt & grill

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Glutenfri Meksikansk Gryte

TORO Fri Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika er glutenfri og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Serveres gjerne med annet meksikansk tilbehør som salsa, rømme og tortillachips.

Kremet ertestuing

En ekstra smakfull ertestuing laget med grønne erter og selskapserter.

Krydderkvern Pepper hel

Sort pepper er umoden frukt fra pepperplanten som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. Sort pepper er et uunnværlig bordkrydder. Nymalt pepper fra TORO Krydderiet krydderkvern gir en frisk og god peppersmak. Pepper passer i de fleste retter, og er ypperlig til biff og stekt fisk. Lett å like, lett å lage.

Hamburger original

Den originale hamburgeren som har satt standarden i markedet. Hamburgeren har saftig og ren kjøttsmak, og høy kjøttandel.