Sjokoladepudding usukret

Sjokoladepudding uten sukker med enkel tilberedning

Kremet Sjokoladeglasur

TORO Kremet Sjokoladeglasur er en kremet glasur med mild og barnevennlig smak av lys sjokolade som er helt klar til bruk. Passer perfekt på langpannekaker, til muffins eller som kakefyll. TORO Kremet Sjokoladeglasur er enkel å forme så her er det kun fantasien som setter grenser på pynten. En boks er nok til en langpannekake.

Tandoori Masala

Masala betyr krydderblanding. Tandoori Masala er en krydderblanding som har fått sitt navn fra den særegne indiske leirovnen «Tandoor». TORO Krydderiet Tandoori Masala gir en syrlig smak. Oftest røres denne krydderblandingen ut i yoghurt før man pensler kjøttet eller fisken. Krydderet kan også strøs direkte på kjøttet. Lett å like, lett å lage.

Kålrabistappe

Den originale kålrabistappen siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt.TORO Kålrabistappe er den originale siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt. Tilsett gjerne litt kraft kjøttet. Lett å like, lett å lage. 

Rosmarin

Det er bladene på rosmarinbusken som brukes som krydder. Rosmarin har en sterk og dominerende smak. Dette gjør at rosmarinen skal brukes i retter som tåler kraftig smak. TORO Krydderiet Rosmarin står svært godt til fet mat og er glimrende i viltretter, fet fisk, potetretter og spesielt til retter av lam eller sau. Rosmarin gir også en spennende og litt ny vri på pizza- og pastasausen. Lett å like, lett å lage.

Sjokolademousse kaldrørt

Luftig og lettvint mousse

Valmuefrø blå

Valmuefrø er et dekorativt og smakfullt frø til bakverk, spesielt velegnet til horn og rundstykker. TORO Krydderiet Valmuefrø har en nøttelignende smak som kommer spesielt til sin rett når den ristes lett i pannen. Den samme smaken kommer også frem når frøene blir brukt som pynt på brødbakst. Lett å like, lett å lage.

Natvigs krydderblanding

Natvigs krydderblanding fra TORO Krydderiet er en populær krydderblanding av blant annet sort pepper, paprika, salt, karri, muskat, kjennepepper og ingefær. Natvigs passer perfekt både til kjøtt, kylling og fisk. Lett å like, lett å lage.

Kruspersille

Persille er velegnet som krydder til både til kalde og varme retter. TORO Krydderiet Persille passer perfekt som dryss på kjøtt, fisk eller grønnsaker eller poteter og som smakstilsetning i sauser, supper og dressinger. Persille passer utmerket til fyll i laks eller ørret som skal helstekes, eller sammen med hvitløk i fylt lammelår. Spesialtips: Spis litt kruspersille for å dempe løk- eller hvitløksånde. Lett å like, lett å lage.

Indisk Tikka Masala

Tikka Masala er en klassisk indisk rett med kremet masalasaus med tomat, yoghurt og koriander. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, fisk eller grønnsaker, bønner og linser. Innholdet i esken er vegetarisk.