Rødkål
Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!
Rødkål er et godt tilbehør, og gir farge til de tradisjonsrike norske matrettene. Prøv også rødkål kaldt til kalkunsteken eller smørbrødet!
En sterkere variant av den klassiske norske sennepen
Hemmeligheten med Nora Hjemmelaget Rødkål er tilsetningen av solbærsaft. Smaken er fyldig og frisk.
Den klassiske norske sennepen
Hamburger formet som en pølse
Surkål med stort kutt og frisk smak
Vår signaturdressing til pølse
Frisk og god remulade med norske agurker
Den klassiske tomatsuppen med en mild og god smak. Tilpasset sous vide produksjon.
Idun Ekte Majones er en ren og fløyelsmyk majones – svært passende til smørbrødet, så vel som til en god hjemmelaget dressing.