Basmatiris boil in bag
TORO Basmatiris har en særegen, rik smak som kan minne om nøtter. Den dyrkes i India og Pakistan, og passer ekstra godt til søtlige og krydrete retter. Lett å like, lett å lage.
TORO Basmatiris har en særegen, rik smak som kan minne om nøtter. Den dyrkes i India og Pakistan, og passer ekstra godt til søtlige og krydrete retter. Lett å like, lett å lage.
Nora Hjemmelaget er et friskt og smakfullt syltetøy laget med de beste råvarene. Syltetøyet holder høy kvalitet og smaker nesten som om du har laget det selv hjemme!
En grovhakket variant av den originale Stabbur-Makrell. Den grovhakkede makrellfileten blandes ekstra godt med tomatsausen, noe som gjør den ekstra saftig og enda lettere å smøre rett på skiven.
TORO Jasminris er en høykvalitets, thailandsk ris som vokser i samme jord som jasminplantene. Smaken er mild og ren, og konsistensen er lett klebrig. TORO Jasminris egner seg godt til alle type retter, særlig krydrede orientalske retter. Lett å like, lett å lage.
Nora Hjemmelaget er et friskt og smakfullt syltetøy laget med de beste råvarene. Syltetøyet holder høy kvalitet og smaker nesten som om du har laget det selv hjemme!
Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.
Nora Hjemmelaget er et friskt og smakfullt syltetøy laget med de beste råvarene. Syltetøyet holder høy kvalitet og smaker nesten som om du har laget det selv hjemme!
Nora Hjemmelaget er et friskt og smakfullt syltetøy laget med de beste råvarene. Syltetøyet holder høy kvalitet og smaker nesten som om du har laget det selv hjemme!
Rømmedressing smakssatt med gressløk og hvitløk.
Juleansjosen lages av årets brislingfangst. Ansjosen fremstilles ved at brislingen legges på tønner i en lake krydret etter en gammel oppskrift fra 1911. Tønnene med ansjos, krydder og lake lagres deretter over flere måneder i et kjølerom inne i fjellet. Lagringen er avgjørende for den unike juleansjossmaken som for mange er symbolet på ekte jul.