Risgrøt
TORO Risgrøt er en deilig risgrøt laget etter tradisjonell oppskrift, og smaker som hjemmelaget. Toppingpose med sukker og kanel følger også med. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.
TORO Risgrøt er en deilig risgrøt laget etter tradisjonell oppskrift, og smaker som hjemmelaget. Toppingpose med sukker og kanel følger også med. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.
Malt gurkemeie er kraftig gult. Gurkemeie kom til vår del av verden i middelalderen, og ble fort kjent som «indisk safran». Gurkemeie er en meget viktig ingrediens i karriblandinger og generelt i indisk matlaging, hvor den både gir den karakteristiske fargen og den tørre, varme smaken. TORO Krydderiet Gurkemeie benyttes i hovedsak for å sette gyllen farge på ris, supper, pasta, dressinger, kryddersauser og gryteretter. Gurkemeie kan også brukes for å imitere fargen fra safran, for eksempel i lussekatter. Lett å like, lett å lage.
Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.
Klassisk vaniljesaus som kokes
Gelepulver uten sukker
En tykk, grov og saftig stekt hamburger med rustikt utseende
TORO Mild saus til laks er en smakfull saus som passer til både laks og hvit fisk. Den er mildt krydret for å gi en god base for å lage din egen fiskesaus – tilsett for eksempel hakket persille og kvernet sort pepper. Lett å like, lett å lage.
En tykk, grov og saftig stekt hamburger med rustikt utseende
TORO Middagsris med villris er en blanding av langkornet parboiled ris – middagsris – og villris. Parboiled ris er behandlet slik at den beholder mer vitaminer og mineraler enn vanlig, hvit ris. Villris er nærmest svart på farge og har en nøtteaktig smak. Blandingen av middagsris og villris kleber ikke, og konsistensen er like god selv ved lengre koking. Egner seg godt til alle typer retter, og gjør middagsretter mer spennende. Lett å like, lett å lage.
Smaksrikt krydder av god kvalitet