Kyllingkrydder

TORO Krydderiet Kyllingkrydder er en deilig krydderblanding som passer perfekt til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Kyllingkrydder er også et fint alternativ til allround- eller grillkrydder. Lett å like, lett å lage.

Bearnaisesaus ferdig

Deilig bearnaise klar til bruk

Sitronfromasj

Langformfromasj som gir ca. 15 porsjoner

Kajennepepper malt

Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.

Potetmos

En veldig god potetmos til storkjøkkenbruk

Vegetar Boller

Stabburet vegetarboller er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt for hele familien i pasta, salater og alle andre retter du vanligvis ville brukt kjøttboller.

Potetmos m/melk

En veldig god potetmos med melk til storkjøkkenbruk

Vegetar Nuggets

Stabburet Vegetarnuggets er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt til wraps, siderett eller som en hovedrett hele familien garantert vil elske.

Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

Tandoori Masala

Masala betyr krydderblanding. Tandoori Masala er en krydderblanding som har fått sitt navn fra den særegne indiske leirovnen «Tandoor». TORO Krydderiet Tandoori Masala gir en syrlig smak. Oftest røres denne krydderblandingen ut i yoghurt før man pensler kjøttet eller fisken. Krydderet kan også strøs direkte på kjøttet. Lett å like, lett å lage.