Bearnaise

TORO ferdige sauser er en serie serveringsklare sauser, laget med råvarer av høy kvalitet som gir ekstra mye av den gode smaken. TORO Bearnaise er hele familiens favoritt og passer perfekt til biff, andre typer stekt eller grillet kjøtt, fisk eller på pizzaen. Varm den i 2 minutter og den er klar til servering. God middag! Lett å like, lett å lage.

Vaffelmiks

Vaffelmiks med enkel tilberedning som smaker som hjemmelaget. Gir 9,5 liter ferdig vaffelrøre som blir ca. 102 stk vafler.

Peppermix

TORO Krydderiet Peppermix er en god blanding av sort pepper, paprika, allehånde og kajenne. Peppermix er svært anvendelig til det meste av matlaging. Lett å like, lett å lage.

Oregano

Oregano er en viltvoksende plante som trives aller best i middelhavsområdene, men finnes til og med i Norge. Oregano brukes hovedsakelig i pizza og pastaretter, da krydderet passer godt til retter av tomat og ost. TORO Krydderiet Oregano kan også brukes i farseretter og på grillet kjøtt, stekt kylling, svinekjøtt og kalvekjøtt. Oregano egner seg også i en del supper, i retter med lammekjøtt og til sauser til stekt fisk. Lett å like, lett å lage.

Melkepulver proteinrikt

Melkepulver for tilføring av ekstra energi og protein ved tilberedning av mat

Mucho Mexicano

TORO Mucho Mexicano er TOROs meksikanske gryterett med kjøttdeig, ris og grønnsaker. Toppingpose med spennende chilikrydder følger også med retten. Ferdig på kun 3 minutter i mikro!

Grillkrydder

TORO Krydderiet Grillkrydder passer perfekt til alt stekt og grillet kjøtt. Bland olje og grillkrydder og pensle kjøttet under grillingen eller stekingen. Lett å like, lett å lage.

Blomkål- & brokkolisuppe energi- & proteinrik porsjon

Et varmt mellommåltid som tilfører ekstra energi og protein.

Thaisuppe red curry

TORO Thaisuppe Red Curry har en god smak av koriander, hvitløk og chili. Tilsett hakket koriander og litt limesaft for mer smak. Lett å like, lett å lage.

Gressløk

Gressløk er en aromatisk grønnsak som har vært brukt i Norge siden middelalderen. TORO Krydderiet Gressløk passer perfekt i egg- og osteretter, som eggerøre og omelett, i tillegg til silderetter, grønnsaker og gratenger. Egner seg også godt i urtesmør, rømme og sauser. Lett å like, lett å lage.