Kremet kyllingsaus med basilikum og sjalottløk

TORO Kremet kyllingsaus med basilikum og sjalottløk er en smakfull saus som passer til alt av lyst kjøtt. Kremet kyllingsaus passer også utmerket til fisk og pasta. Tilsett gjerne fersk basilikum. Lett å like, lett å lage.

Jordbærsyltetøy rørte jordbær

Noras Rørte Syltetøy er laget av 82 % sommersøte jordbær, rørt sammen med litt sukker. Syltetøyet er fylt på begere og fryst ned slik at det kan tines hjemme når det skal spises – akkurat slik man gjør med syltetøyet man rører selv. Rett og slett rørende godt!

Risgrøt 5min

Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsmiddag. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike frukter eller rød saus.

Sausejevning til brun saus

TORO Sausejevning til brun saus er det enkleste utgangspunktet for din egen gode saus! Med sausejevning har du basen til mange forskjellige sauser og gryteretter – smak til selv med krydder, kraft, fløte eller andre ingredienser. Lett å like, lett å lage.

FUN Light Solbær

FUN Light Solbær er den første sukkerfrie solbærsaften på markedet! En ny tørsteslukker med god smak av solbær, som du garantert vil elske. Kan nytes både varm og kald. Selvsagt helt uten sukker.

Risgrøt

Geisha grøtris er rundkornet ris som gir den ekte, gode risengrynsmaken. Server med kanel, sukker og smørøye!

Grandiosa Hjertepizza

Grandiosa Hjertepizza er Norges mest spiste pizza i hjerteform! Skjær den opp i 6 hjertestykker etter steking og del den med noen du er glad i! Kun tilgjengelig i en begrenset periode.

Kjøttkakesaus

Vår originale kjøttkakesaus er en favoritt til en tradisjonell kjøttkakemiddag med poteter og erstestuing! TORO kjøttkakesaus passer også utmerket til annet stekt kjøtt og fisk. Tilsett gjerne litt rømme og rørte tyttebær i sausen. Lett å like, lett å lage.

Garam Masala

Navnet Garam Masala betyr «sterke krydder», og er en av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Den brukes i de fleste grønnsak- og kjøttretter som krever sterk smak. TORO Krydderiet Garam Masala er et aromatisk og smaksrikt krydder med tydelig karakter av kardemomme og spiskummin. Garam Masala tilsettes på slutten av koketiden. Man drysser den over maten slik at lukten blander seg med dampen fra maten og krydderaromaen trekker inn i retten. Lett å like, lett å lage.

Mild saus til laks

TORO Mild saus til laks er en smakfull saus som passer til både laks og hvit fisk. Den er mildt krydret for å gi en god base for å lage din egen fiskesaus – tilsett for eksempel hakket persille og kvernet sort pepper. Lett å like, lett å lage.