Carbonara pastasaus

TORO Carbona pastasaus er en klassiker fra det italienske kjøkkenet. Server til spagetti eller andre pastaretter og tilsett gjerne bacon, revet parmesan og hakket, fersk persille. Lett å like, lett å lage.

Fiskebuljong saltredusert

Saltredusert kraft i lettoppløselig pulver. Kraften har et stor bruksområde og passer perfekt i suppe, saus, gryte og til smakssetting av fisk- og skalldyrretter.
Gir 100 liter ferdig ublandet buljong.

Original tomatsuppe med makaroni

TORO Original tomatsuppe med makaroni er hele Norges favoritt. Det er en mild suppe med en barnevennelig smak som har definert hvordan en tomatsuppe skal smake i Norge. Tilbehør som varme rundstykker smaker ekstra godt. Lett å like, lett å lage.

Timian hel

Timian er en krydderurt med aromatisk smak og lukt. Navnet er avledet av det greske ordet for mot, «thymos». Timian kan gjerne koke lenge da den trenger tid på å frigi sin smak. TORO Krydderiet Timian kan brukes i farseretter og passer spesielt godt til vilt, lam, okse og kylling. Timian er uunnværlig i ertesuppen og passer godt til tomatsauser. Lett å like, lett å lage.

Kardemomme malt

Vikingene skaffet seg kardemomme fra handelsmenn i Konstantinopel for mer enn tusen år siden. TORO Krydderiet Kardemomme egner seg godt til krydring av søt mat, spesielt vafler og bakverk som boller og annen gjærbakst. Malt kardemomme er en viktig del av den indiske krydderpaletten og inngår i de fleste indiske matretter. Lett å like, lett å lage.

Bearnaisesaus original

Den gode smaken av bearnaisesaus slik du kjenner den! TORO Bearnaisesaus er perfekt til biff, stekt eller grillet kjøtt og fisk. Tilsett gjerne litt stekesjy fra stekepannen etter du har stekt kjøttet. Lett å like, lett å lage.

Kalvebuljong saltredusert

Saltredusert kraft i lettoppløselig pulver. Passer perfekt som base til supper, saus og gryter.
Gir 94 liter ferdig utblandet buljong.

Karve

Karve smaker søtt, karakterisk og friskt. Karve er en av de plantene som er brukt lengst som krydderurt, i mer en 5000 år. I Norge er karve først og fremst brukt som krydder i surkål, pultost og i akevitt. Bruk gjerne TORO Krydderiet Karve i brød, kjøttfarser og supper, som ungarsk gulasj. Lett å like, lett å lage.

Rødvinssaus original

TORO Rødvinssaus er en klassisk saus som passer spesielt godt til oksekjøtt og stek. Den gode vinsmaken fremhever egensmaken i kjøttet. Tilsett gjerne ekstra rødvin og stekesjy for en enda fyldigere smak. Lett å like, lett å lage.

Skalldyrfond konsentrert flytende

Høykonsentrert flytende skalldyrfond med en ren og karakteristisk smak av skalldyr som reke og krabbe. Passer perfekt i suppe, saus, gryte og til smaksetting av fisk- og skalldyrretter.
Gir 28 liter ferdig kraft.