Potetmos

TORO Potetmos har hele 92 % poteter og passer til det meste. Helt perfekt tilbehør til pølse, kjøttboller eller panert fisk. Ønskes en mer kremaktig konsistens, bare rør litt kraftigere. Lett å like, lett å lage.

Dill

Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.

Hamburger beef

En tykk, grov og saftig hamburger med hjemmelaget utseende som også er enkel å tilberede

Gurkemeie

Malt gurkemeie er kraftig gult. Gurkemeie kom til vår del av verden i middelalderen, og ble fort kjent som «indisk safran». Gurkemeie er en meget viktig ingrediens i karriblandinger og generelt i indisk matlaging, hvor den både gir den karakteristiske fargen og den tørre, varme smaken. TORO Krydderiet Gurkemeie benyttes i hovedsak for å sette gyllen farge på ris, supper, pasta, dressinger, kryddersauser og gryteretter. Gurkemeie kan også brukes for å imitere fargen fra safran, for eksempel i lussekatter. Lett å like, lett å lage.

Spansk gryte

Smaksfull gryte rik på garnityr

Hamburger basic

En robust hamburger med 81 % storfekjøtt

Lovely Lasagne

TORO Lovely Lasagne er en deilig klassisk lasagne med fyldig bolognesesaus. Ferdig på kun 3 minutter i mikro. 

Hamburger beef halal

En tykk, grov og saftig halal hamburger med hjemmelaget utseende som også er enkel å tilberede

Pepper sort grovmalt

Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.

Vaniljesaus usukret

Klassisk vaniljesaus som kokes